Bayern našao zamjene za Neuera i Lewandowskog

Pojačanja iz Premiershipa

Bayern našao zamjene za Neuera i Lewandowskog

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern navodno je našao zamjene za Manuela Neuera i Roberta Lewandowskog.


Kako tvrdi Daily Mail, put Minhena bi mogli talentovani 17-godišnji napadač Tottenhama Tony Parrott i 22-godišnji golman Dean Henderson.

Parrott važi za zaista velikog talenta. Sa samo 17 godina debitovao je za seniorsku selekciju Republike Irske, a u omladinskim kategorijama je jednostavno nezaustavljiv.

Bayern pokazuje ogroman interes za ovog momka. Pokušat će navodno da ga angažuje narednog ljeta, a vide ga kao veliki projekat za budućnost i zamjenu za Roberta Lewandowskog.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Parrottov ugovor sa Tottenhamom ističe 2021. godine i sigurno da će londonski tim biti u velikom iskušenju ako stigne ponuda iz Minhena.

Kao zamjena za Neuera mogao bi stići golman Manchester Uniteda Dean Henderson. Radi se o zaista odličnom golmanu koji je trenutno na posudbi u Sheffield Unitedu i koji se smatra budućom jedinicom reprezentacije Engleske.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi