5

Komentari (5)

Len
3..2...1...King Keny...još nisi brate iznio neku mudrost?
miki30
Pa štaš čuti od njeg mudro? Znam da se zezaš, ali brate on fakat nervira. Upravu si, on prije ovdje komentariše nego nešto o Liverpoolu.
Len
Pa i jest mu cilj da nervira brate u nekom dijelu svog mozga konta da je prihvatljivo samo ono sto on misli. Ne volim ni ja Englesku ligu ali nikad nisam bavio se glupostima kad je Bayern trpao Arsenale, Totenheme itd..itd..
miki30
Pa to i ja kažem. Idi na objave o Liverpoolu i komentariši a ne jedva čekaš nešto o Bayernu i haj hejtati. I on i onaj Klicko. Nesvidja im se BL, ok brate nemoj pratiti. Još počeo kreten da psuje ko džukela.
Len
Ma botovi redakcijski da bi se mi prepirali. Pa vidio si brate onog Dileta bolesnika. Sta ces onda ocekivati od botova, takvih ljudi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.