Bayern pred okršaj s Barcelonom predstavio fantastične dresove

Spremni za Ligu prvaka

Bayern pred okršaj s Barcelonom predstavio fantastične dresove

E. Čaušević

Bayern je pred meč četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone odlučio predstaviti treću garnituru dresova za novu sezonu.

Bayern u petak igra veliki derbi protiv Barcelone u Lisabonu u okviru četvrtfinala, a njemački mediji pišu da će ovaj klub baš u novim dresovima nastupiti protiv katalonskog tima.

Adidas je zaista oduševio navijače Bayerna dizajnom treće garniture dresova koji izgleda zaista odlično i drugačije nego inače.

Image

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sigurno je da će Bavarci u ovim dresovima nastupati u Ligi prvaka, a vjerovatno ćemo ih već u petak gledati u ovoj garnituri.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Hakkinen
Adidas radi odlične stvari za nevjerovati u doba Korone i ekonomskog pada Adidas radi kao u najboljim danima. Samo još da hoće ( ali nemaju interesa nikakvog) da skockaju naš dres reprezentacije BiH eh onda bi ih gotivio još više. Interesantno da Adidas oblači u Njemačkoj samo veliki Bayern ali se bacio na posao u Engleskoj. Vjerovatno znaju šta rade , sigurno ne sjede i ne komentarišu kao ja hehehe. Hajde još da hoće " klempu " da osvoje....super bi bilo
1 2
Coru
Fantasticni 126,68€.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi