Bayern primoran u januaru dovesti defanzivca, a stiže reprezentativac Španije
(Nunez u duelu sa Diegom Costom Foto: EPA)

Unai Nunez prva opcija

Bayern primoran u januaru dovesti defanzivca, a stiže reprezentativac Španije

M. Šljivak

Minhenski Bayern primoran je u januaru tražiti pojačanja u odbrani.


Nakon što su se povrijedili Niklas Sule i Lucas Hernandez, Niko Kovač je ostao 'kratak' sa defanzivcima, pa će Bayern možda i neplanirano morati da kupuje u januaru.

Već se zna i ko bi mogao stići u Minhen. Bayern će krenuti po fudbalera Athletic Bilbaa Unaija Nuneza (22) i kontakti sa ovim fudbalerom su već uspostavljeni.

Bavarci već određeni period prate Nuneza. Zadovoljni su onim što pruža 22-godišnji fudbaler i mogu ga dovesti za poprilično dobru cifru.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U njegovom ugovoru sa Athleticom postoji klauzula po kojoj može napustiti klub za 30 miliona eura, što je u ovom trenutku idealno za Bayern.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi