Bayern pustio u prodaju posebno dizajnirane zaštitne maske i oborio sve rekorde

Novac ide u humanitarne svrhe

Bayern pustio u prodaju posebno dizajnirane zaštitne maske i oborio sve rekorde

Endin Čaušević

Bayern je nedavno najavio da će u prodaji biti zaštitne maske na kojima će biti logo ovog kluba.

Bavarci su odlučili pomoći zdravstvenim ustanovama u borbi protiv koronavirusa, te su u prodaju pustili posebno dizajnirane zaštitne maske i sigurno da nisu mogli očekivati tako dobar odziv navijača ovog kluba.

Naime, Bayern je za svega 24 sata uspio prodati čak 100.000 zaštitnih maski, a novac će biti proslijeđen zdravstvenim ustanovama. Mnogi su iznenađeni reakcijom navijača kojima se očito sviđa potez bavarskog kluba, te je oboren rekord prodaje u roku jednog dana.

Bavarci su prije nekoliko dana otkrili izgled zaštitni maski, a dizajn se itekako svidio navijačima. Pakovanje u kojem dođu tri maske različitih dizajna košta 17.95 eura, dok je jedna maska 6.95 eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi