9

Komentari (9)

krems_krems12
Ovakav naslov mogu napisati samo bosanski mediji. Nije Bayern neki provincijski klub da se treneru bilo ko mjesa u posao. Da postoje neke primjese kako pisete Bayern ne bi bio ono sto je vec sada, najbolji klub na svijetu.
Chico
Hasan je papcic i seljacic, vec sam to rekao.
BosanacizEU
Nije mili, nike.. vjeruj mi da smo i ja i ti veći papučari.. Živi čovjek u Njemačkoj već 30godina,osvojio sve u klubskom fudbalu sto se osvojiti moze,mancipovo se je.. Njemacka je čudo.. Do crnaca i kurda naprave normalne poštene ljude.. A Braco želi najbolje za klub a neće da ispadne lažov.. Drži do obećanja.. Svaka čast!
Sloboda
Pa ne vidim ni jedan opravdan razlog da Nübel nebi branio 10 utakmica po sezoni, zašto ne u kupu i neke utakmice koje nemaju veliki značaj.
Na slici se vidi u pozadini na stadionu ped.rska zastava, eto ovi ped.ri omrzli su mi i pojavu duge poslije velike kise, sve gadosti i nemoral dolazi sa bolesnog zapada, da stvar bude najgora taj zapad namece to citavom svijetu, pa dokle ce bolesni zapad da kreira svijet. Treba jednom konacno da krene zdrav istok i da kreira svijet, eto na primjer zdrav istok je protiv tih nemorala u Rusiji se ne tolerise taj nemoral, niti se podrzava, jer Putin je protiv toga. Dakle sviet se je podijelio imamo: Hladni sjever, temperamentni jug, bolesni zapad i zdrav istok.
@Boss, nisam ja simpatizer Rusije i njihovog sistema, samo kazem to im je dobro sto ne daju prava ovim seksualno pogresno orijentisanim.
Paradajz
Eto vi znate šta je Salihamidzic mislio hahah
arijan10
Sta je popustio, kad je Neuer ozlijedjen... tko je trebao braniti?
Comandini
Causevicu mozak ukljuci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti