Bayern se raspituje za Edina Džeku

Bayern se raspituje za Edina Džeku

Reprezentativac BiH Edin Džeko nalazio se ovog vikenda u Minhenu, gdje je razgovarao sa Christianom Nerllingerom, budućim generalnim menadžerom Bayerna.

Svaki se dan očekuje dogovor Milana i Wolfsburga oko transfera Edina Džeke na San Siro, ali, čini se, kako se u igru za potpisom bh. dijamanta uključio i velikan iz Minhena.

Njemački mediji javili su da se Džeko sastao sa Ulijem Hoeness i Franzom Beckenbauerom, ali, zbog strogih pravila UEFA do takvog sastanka nije moglo doći. Ipak, Džeko se sastao sa Nerlingerom, čovjekom koji će tek od jula preuzeti zvaničnu funkciju generalnog menadžera u Bayernu, pa je sastanak sa Džekom ustvari bio nezvaničan.

Tema ovog sastanka vrlo vjerovatno je bio mogući dolazak Džeke na Allianz Arenu, ali, za sada se ne znaju pojedinosti.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti