Bayern uputio poruku Neymaru nakon izvlačenja grupa LP
Foto: EPA

Grupa B donosi duel PSG-a i Bayern Munchena

Bayern uputio poruku Neymaru nakon izvlačenja grupa LP

Jučer su u Nyonu izvučene grupe za predstojeće izdanje Lige prvaka, a voljom žrijeba dobili smo nekoliko zaista jakih grupa i zanimljivih duela.

Mnogi evropski velikani će već u grupnoj fazi Lige prvaka međusobno odmjeriti snage. Grupa D donosi okršaj Juventusa i Barcelone, dok veliku pažnju privlači i susret Reala i Borussije Dortmund u grupi H. 

Jedan od duela kojeg svi željno iščekuju je i onaj između bavarskog giganta Bayern Munchena i Paris Saint-Germaina.

Predvođen Neymarom kojeg su Parižani "oteli" Barci, PSG za sada djeluje impresivno, međutim u Bayernu se raduju okršaju s bogatim francuskim klubom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bavarci su na zvaničnom Twitter profili odlučili uputiti Neymaru poruku odmah nakon izvlačenja grupa. Uz Neymarov GIF, iz Bayerna su samo kratko poručili: "Vidimo se uskoro Neymar."

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi