11

Komentari (11)

redondo
Frustrira činjenica da godinama nemaju konkurenciju u ligi. Svaka utakmica im dodje kao neki jači trening. I zaista mislim da se Bayern neće provesti u LP ove godine.
makelele
I prosle sezone se isto govorilo.
redondo
Ne znam koliko je prošlogodišnjoj sezoni doprinjela korona. Prije pauze su bilo sasvim ok, ništa strašno. Poslije se desio incident sa Barsom i eto. Stvarno mislim da nisu onaj tim iz završnice LP. Ali eto, vidjet ćemo, nikad se ne zna.
StruCnjaK123321
Jel te neko pitao sta ti mislis, a posebno sta zaista mislis?
Bolje odma reci da mrzis Bayern imaces manje za pisat. Samo cu rec 7-2 Totenhem 3-0 Celzi a ostali Tijek se zna. A sta se tice Korone, jeli to samo Bayernu bila il je svima. Po tebi su znaci Barsa,Lyon i Pariz sebi mislili ,,Ma hajd ionako je Korona pustit cemo ih da Pobijede a mi necemo“. Smijesno sto ima takvih koji ne priznaju Dominaciju Bayerna zadnjih Mjeseci.
redondo
Stručnjak, oprosti mi molim te, mislio sam da su komentari tu da bi neko na lijep način kazao šta misli o datoj temi. Možeš da oponiraš ili da se složiš ali ako tebe lično ne zanima, ne troši energiju odgovarajući.
miki30
Neprolazi ti ta fora da su jaki samo u Bundesligi. Godinama ljudi igraju i u vrhu Evrope, pogledaj statistiku da su najbolji zadnjih 5 godina.
Nisam li ja dao svoje misljenje na Temu? Mislim da je Tema Bayern i da sam se drzo Teme! Na lijep nacin naravno.
redondo
@miki30 Pa ako uzmemo posljednjih 5 godina vidjet ćemo da je najuspješniji Real za 3 osvojene titule. Ne znam šta tačno podrazumjevaš pod statistiku ali mislim da se jedino ova broji. Naravno za igranje evropskih takmičenja što si si sam naglasio.
redondo
@Lewgolski9 odgovor je bio na komentar prije tvog, stručnjaku nekome, a ne tebi. Tvoj je bio na mjestu.
Izvinjavam se onda, Sportski Pozz.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.