Bayernova zvijezda uzdrmala i Kovača: "Nevjerovatno da o tome razmišlja..."

Glasno je odjeknula u medijima

Bayernova zvijezda uzdrmala i Kovača: "Nevjerovatno da o tome razmišlja..."

Bayernov trener Niko Kovač na konferenciji za medije pred meč sa Ajaxom prokomentarisao je i iznenađujuću izjavu Kinglseyja Comana.

U kratkoj karijeri Coman je već imao dvije povrede, a ukoliko dođe još jedna koja bi ga na duže vrijeme odvojila od terena spreman je i napustiti nogomet. Tako je barem Francuz izjavio za njemačke medije, što je svakako šokiralo Kovača, jer ga u Bayernu smatraju Riberyjevim nasljednikom.

"Nisam još razgovarao sa Comanom, ne znam je li tako rekao ili je pogrešno interpretirano. Ali, kada vam se dogode dvije povrede u kratkom periodu, normalno je da ste osjetljivi. Nadam se da mu se tako nešto neće opet dogoditi, ali ne mogu zaista vjerovati da misli o tome. On je igrač pred kojim je još puno titula", kazao je Kovač.

Coman, koji je prethodno igrao za PSG i Juventus, zbog povrede prethodno je propustio nastup na Svjetskom prvenstvu i šansu da se okiti naslovom svjetskog prvaka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Za Bayern je od 2015. godine sakupio 66 službenih nastupa.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi