Bayernu puno 100 miliona eura za Sanea? Nekima to nije problem platiti...

PSG dovodi Nijemca?

Bayernu puno 100 miliona eura za Sanea? Nekima to nije problem platiti...

E. Škorić

PSG je spreman pustiti Neymara u Barcelonu, a u tom slučaju će mu pronaći adekvatnu zamjenu.

PSG ima priliku da uzme igrače u razmjeni za Neymara, a cilj Parižana je da dovedu desnog beka i veznog igrača. Osim toga, cilj je dovesti krilnog igrača na lijevoj strani gdje je igrao Neymar.

Engleski mediji tvrde da bi to mogao biti Leroy Sane, koji nije u najboljim odnosima s Pepom Guardiolom i želi da ode.

Za njemačkog reprezentativca se zanimao i Bayern, koji i dalje pokušava svim silama da ga dovede, a sada će im se u trci priključiti i prvak Francuske.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

City je tražio od Bayerna 100 miliona eura, Bavarcima je to bilo previše, ali PSG je spreman da to plati i da već ovog ljeta dovede sjajnog ofanzivca.

City bi prodajom Sanea stekao novčana sredstva za kupovinu Bonuccija i Cancela iz Juventusa, čime bi dodatno pojačali odbranu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zazamir
cigani bavarski, propali ko zeton. Nema od njih nista dugo dugo vremena
0 1
makelele
Gluposti...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi