Baždarević i zvanično predstavljen u novom klubu

Novi izazov za popularnog Mešu

Baždarević i zvanično predstavljen u novom klubu

Bivši selektor fudbalske "A" reprezentacije BiH Mehmed Baždarević predstavljen je i zvanično u novom klubu.

Iako se činilo da će trenersku karijeru nastaviti u Alžiru, Baždarević se u posljednji čas predomislio, a nekoliko dana kasnije dogovorio je dvogodišnju saradnju s francuskim drugoligašem Paris FC-om.

Baždarević je na klupi Paris FC-a naslijedio Fabiena Mercadela, a u novom klubu jučer je i zvanično predstavljen.

"Iza Paris FC-a je uspješna sezona, morat ćemo raditi naporno kako bi jednako uspješna bila i naredna. Mislim da imamo kapacitet za to. Sigurno da ću razgovarati sa bivšim trenerom kako bih se što više upoznao s timom. Po prirodi sam inače perfekcionista, volim također i disciplinu u timu", kazao je, između ostalog, Baždarević na predstavljanju.

U igri za klupu Paris FC-a, koji je prošlu sezonu završio na osmom mjestu u Ligue 2, također je bio i Faruk Hadžibegić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi