Baždarević u Alžir vodi i saradnika iz reprezentacije

Rade zajedno već 15 godina

Baždarević u Alžir vodi i saradnika iz reprezentacije

Bivši selektor fudbalske "A" reprezentacije BiH Mehmed Baždarević do kraja sedmice bi i zvanično trebao preuzeti USM Alger.

Baždarević bi, kako je ranije objavljeno u alžirskim medijima, trebao potpisati trogodišnji ugovor prema kojem će mjesečno zarađivati 25.000 eura, a sa sobom će u USM Alger povesti i vjernog saradnika.

Iako je Baždarević insistirao da povede u Alžir cijeli stručni štab, na kraju su mu iz kluba dozvolili da dovede jednog pomoćnika, a to će biti Stephane Gilli s kojim je također radio i u državnom timu. 

Alžirci pišu kako će Baždarević i Gilli, koji sarađuju već 15 godina, svoj mandat u USM Algeru započeti zvanično 11. juna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi