Baždarević opet remizirao

LeChampionat, 26. kolo

Baždarević opet remizirao

Mehmed Baždarević i Grenoble ponovo su remizirali. U 26. kolu francuskog prvenstva odigrali su 1:1 na gostovanju kod Nantesa što je vrijedan rezultat s obzirom da je večerašnji protivnik jedan od glavnih kandidata u borbi za opstanak.

Nantes je vodio od 39. minuta pogotkom Ivana Klasnića. Do 90. minuta ništa vrijedno pomena se nije dešavalo, a onda je Paillot svojim saigračima i navijačima donio osmjeh na lice i bod putuje u Grenoble.
Rezultatom 2:0 Valenciennes i Le Mans nadigrali su Lille, odnosno Le Havre, dok je minimalno (1:0) Sochaux slavio nad Niceom.

Rezultati
Nantes - Grenoble 1:1, Sochaux - Nice 1:0, Le Mans - Le Havre 2:0, Valenciennes - Lille 2:0, Auxerre - Toulouse (kasnije);
Nedjelja: Monaco - St. Etienne, Bordeaux - Lorient, PSG - Nancy, Caen - Marseille, Lyon - Rennes.

Poredak
Lyon 52 boda (susret manje), PSG 46 (-), Marseille 45 (-), Toulouse 45 (-), Bordeaux 44 (-), Lille 43, Rennes 42, Nice 39, Le Mans 33, Valenciennes 31, Lorient 31 (-), Auxerre 30 (-), Grenoble 30, Nantes 30, Nancy 29 (-), Sochaux 29, Monaco 28 (-), Caen 26 (-), St. Etienne 25 (-), Le Havre 15.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.