Selektor boravio na Grbavici

Baždarević: Podrška je dokaz koliko je Željo popularan

S. Mlaćo

Izgradnja istočne tribina stadiona Grbavica zvanično je započela danas, a sa radošću su ovaj dan dočekali Željini navijači.

 Veliki broj poznatih prisustvovao je svečanoj ceremoniji, a kamen temeljac položio je legenda FK Željezničar Mišo Smajlović.

Prisutnima medijima se obratio i selektor naše reprezentacije Mehmed Baždarević koji nije krio zadovoljstvo zbog početka radova.

"Ovo je historijski trenutak i važan momenat za ovaj klub. Ja se nadam da ćemo i da će ljudi koji su zamislili projekat ići do kraja i da će ovo postati hram fudbala. Na nama koji ga volimo je da podržimo sve ovo i  da ovaj grad dobije lijep objekat za fudbal i sport, a samim tim i Željo", kazao je Baždarević.

Određeni broj klubova podržao je akciju tima sa Grbavice.

"Željo je uvijek imao širinu i značenje, ne samo na ovim prostorima, nego i šire. To govori koliko je klub popularan, te koliko je važan na svim tim prostorima. Zato i trebamo učiniti sve da ova akcije ide do kraja i da ovo postane objekat poznat ne samo u regionu, nego i šire, kao što je i bio kroz svoju historiju", dodao je selektor naše nogometne reprezentacije. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz FK Željezničar su također obavijestili javnost da su od danas moguće i manje uplate za projekat izgradnje istočne tribine. U skladu sa svojim mogućnostima, svi navijači ovog kluba, simpatizeri i građani mogu se uključiti u ovu akciju prikupljanja sredstava uplatama u iznosima od 20 ili više KM.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi