Baždarević: Stid me je

Doživio katastrofu u Nantesu

Baždarević: Stid me je

Bh. stručnjak Mehmed Baždarević doživio je blamažu u sinoćnjem meču protiv Nantesa.

Znalo se da Paris FC nema gotovo nikakve šanse u duelu sa drugoplasiranim timom Ligue 1, no ni sam Baždarević nije ni u snu mogao predvidjeti da će nakon 90 minuta na semaforu biti - 8:0.

Očekivano, nakon utakmice na 'tapeti' se našao upravo bh. trener koji nije skrivao razočarenje.

"Bilo je to pravo mučenje. Teško je prihvatiti kada izgubite na ovakav način, iako smo znali da će biti teško... Stid me je. Nismo igrali s najjačim timom, ali svejedno je sramotno na ovakav način predstavljati boje Paris FC-a", kazao je Baždarević kojem je ovo najteži poraz u karijeri.

"Ovo nikada nisam doživio, čak ni u prijateljskoj utakmici. Teško je naći objašnjenje. Neki su igrači pokazali da se jednostavno na njih ne može računati. Moramo što prije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se onoj subotnjoj protiv Grenoblea."

Mešinom timu ne ide najbolje ni u prvenstvu. U Ligue 2 su na posljednjem mjestu s osam osvojenih bodova.

Top Komentari

VelaHavle
Mesa Bazdar je bivsi samo mu niko nije rekao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi