Baždarević u petak objavljuje spisak za Grčku

Zmajevi gostuju u Atini

Baždarević u petak objavljuje spisak za Grčku

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će 13. novembra u Atini igrati kvalifikacionu utakmicu protiv Grčke.

Selektor našeg nacionalnog tima Mehmed Baždarević će spisak igrača za ovaj meč objaviti u petak u 11 sati, kada je zakazana press konferencija u sarajevskom hotelu Evropa.

Pretpostavlja se da na novom spisku neće biti većih promjena u odnosu na prethodni za Belgiju i Kipar, s tim što je moguće da Baždarević ponovo uputi poziv Sanjinu Prciću.

Utakmica Grčke i BiH igra se u okviru 4. kola grupe H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i od velike je važnosti za obje selekcije, od kojih se očekuje borba za drugo mjesto i odlazak u baraž.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti