Baždarević u sve većoj brizi: Samo rijetki Zmajevi na nivou

Loša forma 40-ak dana pred Izrael

Baždarević u sve većoj brizi: Samo rijetki Zmajevi na nivou

A. Haznadarević

Kao što je to često bio slučaj u posljednje vrijeme, i u susretima igranim proteklog vikenda širom Evrope značajan dio Zmajeva je izostao iz udarne postave svojih ekipa. Da stvar bude gora neki od njih iz različitih razloga već sedmicama ne dobijaju konkretnu priliku, a do ključnog kvalifikacionog meča s Izraelom ostalo je manje od 40 dana. 

Iz perspektive selektora Mehmeda Baždarevića, brojni su razlozi za zabrinutost, pa je veoma teško naći i jednu jedinu poziciju u sastavu na kojoj nemamo probleme, dok su s druge strane zaista rijetki primjeri fantastičnih igara naših igrača, na što smo navikli pred ranija, i daleko manje bitna okupljanja.

1/26 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.