Baždarevićev Paris FC otkinuo bod lideru

I dalje na dnu tablice

Baždarevićev Paris FC otkinuo bod lideru

Paris FC našeg Mehmeda Baždarevića osvojio je bod na gostovanju u Le Havreu (0:0).

Prošle sezone Baždarevićev tim je predstavljao jedno od najugodnijih iznenađenja u sezoni, ali danas, poslije sedam kola, zakovan je za dno tabele bez ijedne ostvarene pobjede.

U klubu ne žele tako lako otpustiti bh. trenera, a tračak nade svakako daje i večerašnji remi koji je Paris FC osvojio na gostovanju kod Le Havrea koji je inače prvi u francuskoj Ligue 2.

Od samog početka Le Havre se na terenu postavio kao momčad koja želi sva tri boda. Stvarali su domaći šanse, prijetili, ali svim napadima Parižani su odoljeli i na kraju svoju mrežu sačuvali, iznenađujuće, netaknutom.

Ovaj bod svakako će dobro doći Baždarevićevom timu kojem do kraja šampionata slijedi grčevita borba za opstanak u drugoligaškom društvu.

Promo

Top Komentari

BobPaisley
...covjek koji je upropastio dva kvalifikaciona ciklusa nase najbolje fudbalske generacije u historiji...amater,neznalica,diletant,nestrucnjak...nije ni cudo da ni u drugoj ligi Francuske nije u stanju ostvariti ni jednu jedinu pobjedu,a ekipa mu je uspjela zabiti ukupno 2 gola na tih 7 utakmica...jad i cemer od trenera,ako se ovaj uopste moze nazvati trenerom...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi