Baždarević već pet kola bez pobjede
EPA

Paris FC u problemima

Baždarević već pet kola bez pobjede

Mehmedu Baždareviću na klupi francuskog Paris FC-a nikako ne ide...

Iako su Baždarević i Paris prošle sezone bili jedno od najvećih iznenađenja u Ligue 2, u međuvremenu je ovaj tim napustilo nekoliko važnih fudbalera, što se odražava i na same rezultate.

Tako je Paris večeras u sklopu 5. kola ubilježio novi poraz, ovoga puta od AC Ajaccija koji je slavio s minimalnih 1:0, a ključni trenutak se dogodio u 56. minuti kada je Choplin matirao golmana gostiju.

Ni nakon pet kola Paris tako ne zna za pobjedu, trenutno je na pretposljednjem mjestu na tabeli s tek jednim bodom, a hoće li to na kraju donijeti i smjenu bh. trenera ostaje da se vidi.

Ajaccio je, s druge strane, nakon ovog trijumfa na četvrtom mjestu.

Promo

Top Komentari

VelaHavle
Mesha Bazdar pred otkazom... napravili mu ljudi trening kamp, a on jos gori nego prosle godine
3 0
konjnakvadrat
Mesa batali loptu, u zdravoj hrani je futur
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi