Bazina: Ovo je za nas veliki korak

Trener Širokog Brijega

Bazina: Ovo je za nas veliki korak

E. Škorić

Široki Brijeg je u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine gostovao aktuelnom prvaku Željezničaru na Grbavici, te uspio ostati neporažen. U jednoj lošoj predstavi nije bilo golova (0:0).

Ova "nula" sigurno da više odgovara gostima sa Pecare, a Mario Bazina, od neki dan trener Širokog Brijega, na najbolji je način startao na klupi koju je preuzeo poslije odlaska Ive Ištuka.

"Mislim da smo večeras pružili naš maksimum. Moramo ići korak po korak, a protiv Želje smo napravili jedan veliki korak. Napravili smo dobar posao. Mogli su i jedni i drugi do pobjede, ali mislim da je ovaj rezultat realan", kazao je trener Širokog Mario Bazina, dodavši:

"Do revanša ima još puno, za dva dana nas čeka važna prvenstvena utakmica. Kao što je i Osim kazao da će imati bolju ekipu do revanša, tako i nas raduje jer ćemo tada imati neke igrače na raspolaganju. Željo trenutno igra najljepši nogomet u ligi i za nas je ovo uistinu veliku korak. Moram čestitati mojim momcima na pruženoj igri i ovom rezultatu".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije