Bazina prekida karijeru!?
I prije godinu dana Bazina je najvaljen kao pojačanje Širokog Brijega, ali je otišao u Austriju

Široki Brijeg ostao bez značajnog pojačanja

Bazina prekida karijeru!?

Iako je najavljen kao veliko pojačanje Širokog Brijega izgleda da Bazina ipak neće zaigrati u spomenutom klubu. Naime, kako sam kaže nije problem do kluba,koji je bio korektan i dao dobru ponudu, već do toga da se odlučio za prestanak karijere.

"Već dugo igram vani, čovjek se zasiti, a učestale su i ozljede, pa najvjerojatnije neću zaigrati u Širokom Brijegu već ću završiti svoju igračku karijeru.", kaže Bazina.

Ovo je sigurno uveliko ožalostilo trenera Barbarića, ali i sve navijače koji su priželjkivali Bazinu u dresu Širokog Brijega.

U zadnjim danima bilo je turbulentno na Pecari, sa mnoštvom preokreta, prvenstveno sa Wagnerom, kasnije i sa Šilićem, pa ćemo još sačekati i vidjeti što će biti s Bazinom u konačnici.

Jučer su Širokobrijažani odigrali prvu pripremnu utakmicu sa Osijekom koja je završila rezultatom 1:1. Osijek je poveo prekrasnim golom Todorčeva u 23. minuti, a Široki je u 34. minuti izjednačio nakon što je Barišić odlično šutirao, a vratar Osijeka odbio loptu do Tiaga koji pogađa za izjednačenje.

Barbarić može biti zadovoljan onim što su prikazali njegovi igrači, u prvom poluvremenu igrali su: Bandović - Diogo, Topić, Renato, Barišić, Ivanković, Martinović, Martines, Zovko - Tiago, Varea, dok su u drugom nastupili: Marić - Križanović, Zurak, Brekalo, Hrkać - Ljubić, Wagner, Glavina, Šilić - M. Pinjuh i Perajica.

Došlo je i do promjene mjesta odigravanja druge pripremne utakmice protiv Zagreba,pa će  se umjesto  na Kupresu utakmica odigrati na Pecari u petak 26.6.

Jučer su stigli i certifikati za Argentinca Martinesa i Mladena Križanovića, oni su prijavljeni UEFA-i, ali je pitanje da li će UEFA odobriti njihov nastup.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.