Bazina: Vjerujem u igrače

Široki gostuje kod Željezničara

Bazina: Vjerujem u igrače

Prilično turbulentno je ovih dana bilo na Pecari. Nakon tri uzastopna poraza na startu Premijer lige BiH došlo je do raskida suradnje sa Ivom Ištukom.

Širokobriježani su nakon domaćeg poraza od Borca, gostujućeg od Rudara, ponovno kapitulirali na Pecari. Ovog puta je sva tri boda sa Pecare odnijela momčad Olimpika koja je u potpunosti nadigrala indisponiranu momčad Širokog i slavila rezultatom 1:3.

Nakon ove utakmice Uprava kluba s Pecare je sporazumno raskinula suradnju sa dotadašnjim trenerom Ivom Ištukom, a klupu je, privremeno, preuzeo njegov pomoćnik Mario Bazina.

Iz kluba ističu da će Bazina voditi momčad protiv Željezničara u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa BiH, te onoj prvenstvenoj u subotu protiv Zvijezde u Gradačcu. Nakon toga, Širokobriježani bi, u pauzi zbog reprezentativnih utakmica, trebali dobiti novog trenera.

Dosta je špekulacija o tome ko će preuzeti Široki, a najviše se spominje Baka Slišković koji je i potvrdio da je imao kontakt sa predsjednikom Širokog Mijom Jelićem, ali da ima neke razgovore za inozemni klub pa se o tome još ništa ne zna, a vjerojatno ako ne uspije pronaći angažman u inozemstvu da će i preuzeti Široki.

No, Širokobriježani do pauze imaju još dvije utakmice, posebno bitna je ova iz Kupa preko kojeg Širokobriježani razmišljaju izići u Europu jer im je to sada izgledniji put.

„Nemam vremena da nešto mogu promijeniti do utakmice protiv Želje. Idemo odigrati dobru utakmicu, vjerujem u igrače i u daljnji prolaz u Kupu.“ , rekao je uoči utakmice na Grbavici Mario Bazina.

Utakmica između Željezničara i Širokog Brijega igra se večeras na stadionu Grbavica u 17 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.