BBC Sport: Mourinho odustao od Lindelofa

Propao transfer?

BBC Sport: Mourinho odustao od Lindelofa

Edmir Škorić

Prema BBC Sportu, Manchester United odustaje od Victora Lindelofa.

Švedski reprezentativac se povezuje s Unitedom u posljednje vrijeme i navodno je bio dogovoren posao za januar. Štaviše, mediji su objavili kako je zadužio broj 2 na dresu Uniteda.

Međutim, čini se da se unatoč svemu transfer neće dogoditi, prosto iz razloga što Jose Mourinho smatra da je sada njegova zadnja linija kompletna i da joj ne treba novih imena.

Mourinho je oduševljen partijama Phila Jonesa i Marcosa Roja u posljednje vrijeme, a a osim toga na raspolaganju ima pouzdane defanzivce kao što su Chris Smalling, Daley Blind i Eric Bailly.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dakle, velika je vjerovatnoća da će Mourinho ostat vjeran trenutnom izboru, ali da će, ukoliko se stvari pogoršaju, na ljeto najvjerovatnije potpisati stopera iz Benfice, koji je inače dobar prijatelj sa Zlatanom Ibrahimovićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi