Beasley sretan na Ibroxu

Amerikanac ne napušta Rangerse

Beasley sretan na Ibroxu

Edmir Škorić

Američki krilni igrač Glasgow Rangersa DaMarcus Beasley tvrdi da on više nema želju napustiti Ibrox.

Beasley je ranije tvrdio kako je prisiljen napustiti Glasgow, budući da nije starter u momčadi. Kako se bliži SP, Beasley je svjestan da mora igrati ukoliko želi poziv selektora Bob Bradleya.

U zadnje dvije utakmice koje je dobio priliku igrati, Amerikanac je postigao dva gola i sada ima želju da ostane u klubu.

"Ja i trener smo imali razgovor. Meni je samo potrebno vrijeme da igram i on je to shvatio, bio je to ljudski razgovor. Sada mi daje priliku da igram. Očito je Svjetsko prvenstvo u mom umu, no još nisam tamo", kazao je Beasley, te dodao.

"Trenutno uživam igrajući za Rangers i nadam se da ćemo osvojiti naslov Škotske."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.