Beća gospodin nakon meča: Odgovornost preuzimam na sebe!

Trener Radnika iz Hadžića

Beća gospodin nakon meča: Odgovornost preuzimam na sebe!

Fudbaleri Radnika iz Hadžića doživjeli su danas uvjerljiv poraz na domaćem terenu od Rudara iz Kaknja sa 4:1 u okviru 3. kola Prve lige FBiH. 

Trener domaćih Damir Beća nije mogao biti previše zadovoljan nakon meča, ali je ipak bio pravi gospodin pa je svu odgovornost preuzeo na sebe.

"Mi nismo iskoristili svoje šanse u prvom dijelu, protivnik nas je kaznio. Zaslužena pobjeda Rudara. Mi se okrećemo nastavku prvenstva. Ja sam na početku prvenstva rekao da je za nas svaki meč bitan, kao kvalifikacijski za opstanak u ligi. Svu odgovornost preuzimam na sebe. Idemo dalje, pa ćemo vidjeti. Cilj Radnika je opstanak u ligi, mi smo mlada ekipa...", rekao je Beća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi