Beća nakon Budućnosti: Osvojili smo značajne bodove

Trener Čapljine jasan

Beća nakon Budućnosti: Osvojili smo značajne bodove

M. Maksimović

Rezultatom 2:0 Čapljina je u subotu porazila direktnog konkurenta u borbi za opstanak, tim Budućnosti, a trener Damir Beća zadovoljan je igrom i rezultatom.

Konstatovao je i da bi Čapljina u slučaju drugačijeg ishoda već mogla pakovati kofere za Drugu ligu Jug.

“Budućnost uvijek igra dobro, znali smo kako će igrati, ali smo na kvalitetan način zaustavljali njihove napade, te postigli dva pogotka koji su nam donijeli značajne bodove. Imali smo još dvije ili tri prilike, dok gosti nisu imali nijednu izglednu. Igrači zaslužuju sve čestitke na pobjedi, a Budućnosti zahvaljujem na fer i korektnoj igri te se nadam da će obje ekipe ostati u prvoj ligi Federacije BiH”, izjavio je Beća.

U narednom kolu Čapljina gostuje u Orašju, uz nadu da se i na dalekom gostovanju može ostvariti pozitan rezultat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi