Bećirbašić potpisao ugovor sa FK Olimpik
FOTO: FK Olimpik

Na Otoci ulaže u mlade nade

Bećirbašić potpisao ugovor sa FK Olimpik

S. Mlaćo

Anis Bećirbašić potpisao je ugovor sa FK Olimpik.

Nakon što su prije dva dana tri juniora kluba potpisala ugovor sa timom sa Otoke, Bećirbašić je četvrti u nizu koji je potpisao ugovor sa seniorskim timom.

Bećirbašić je po vokaciji veznjak, a dobre igre u omladinskim kategorijama i vizija kluba za naredni period donijeli su mu ugovor.

Nakon potpisa nije krio zadovoljstvo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Drago mi je da su u klubu odlučili da mi daju povjerenje. Nakon ponude nisam puno razmišljao, jer ovo je svakako stepenica više u mojoj karijeri. Hvala klubu i trenerima koji su mi dali povjerenje i priliku, a na meni je sada da se što bolje spremim i da se izborim za priliku u seniorskom timu", rekao je Bećirbašić nakon potpisa ugovora.

Veznjak je rođen 2000. godine, a u prethodnoj polusezoni je bio jedan od najboljih igrača juniorskog tima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi