Beckenbauer: Bojim se da će Guardiola otići

"United je veliki izazov za Pepa"

Beckenbauer: Bojim se da će Guardiola otići

Endin Čaušević

Legendarni fudbaler Bayerna Franz Beckenbauer izjavio je da bi Pep Guardiola mogao otići u Manchester United.

Beckenbauer je kazao da će United treneru Bayerna sigurno ponuditi velike pare da na kraju sezone pređe na Old Trafford. Guardiolin ugovor s Bavarcima ističe na kraju sezone, a u Bayernu žele da on i dalje ostane trener ove ekipe.

"Pep je uvijek zainteresovan da vodi veliki klub. To je normalno i bojim se da bi mogao otići na kraju sezone jer je United veliki izazov za njega", rekao je Beckenbauer.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Guardiola je u Bayern stigao 2013. godine i do sada je osvojio dvije titule prvaka Njemačke.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti