Beckenbauer: Javi Martinez? Nije mi poznat

Beckenbauer: Javi Martinez? Nije mi poznat

Legenda njemačkog fudbala i počasni predsjednik Bayerna izjavio je kako mu nije poznat Javi Martinez te da ga nikada nije gledao.

Predsjednik Bayerna, Uli Hoeness dao je zeleno svjetlo za transfer ovog igrača u redove Bavaraca, a Bayern bi Baskijcima za usluge ovog veznjaka platio oko 40 miliona eura.

 

"Javi Martinez? Ne poznajem ga. Nikad ga nisam vidio kako igra", rekao je Beckenbauer za Sport1 dodavši:

 

"Mora biti dobar ako je Bayern zainteresovan za njegovo potpisivanje. Mora biti poseban igrač, inače ga Bayern ne bi pratio. Naravno, prilično je skup, ali koja je zapravo razlika kada govorite o 30 ili 40 miliona eura. Bayern sebi može priuštiti takav transfer".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Bavarci će novu sezonu Bundeslige početi 25. avgusta utakmicom protiv Greuther Furtha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.