Beckham 2. avgusta ponovo dočekuje bivši klub

Real protiv LA Galaxyja

Beckham 2. avgusta ponovo dočekuje bivši klub

Edmir Škorić

Real će ponovo u SAD na ljetnu turneju i David Beckham će ponovo imati priliku da zaigra protiv bivšeg kluba. 

Los Angeles Galaxy, momčad američke MLS lige, ugostit će 2. avgusta madridski Real u prijateljskom susretu.


"Uvijek je za igrače posebno kada se ugosti Real Madrid. Očito i za navijače koji će vidjeti neke od najboljih igrača na svijetu na našem stadionu", izjavio je Beckham, dodavši:

 

"Navikli smo na ovo u posljednjih nekoliko godina, ali zato neće biti manje posebno ovaj put".

 

Nekadašnji engleski reprezentativac, koji je prije Reala nastupao za Manchester United, smatra da se kvalitet nogometa u Americi poboljšava: "Velike momčadi poput Reala, Manchestera, Chelseaja i Barcelone dolaze ovdje na pripreme, igraju utakmice i spremaju se za izazove. Ne bi dolazili ovamo da to za njih nije izazov, tako da to nešto govori o našoj ligi".

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Uvijek se želite testirati protiv najboljih momčadi na svijetu. Svakako je, u ovom trenutku, Real jedan od najboljih ispita za nas", izjavio je Robbie Keane, koji je ranije također imao zapažene rezultate u Evropi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.