Beckham i Henry u idealnom timu MLS-a

Beckham i Henry u idealnom timu MLS-a

Adnan Beganović

David Beckham i Thierry Henry izabrani  su u najbolju postavu američkog MLS-a.

Pored Beckhama iz Los Angeles Galaxyja, u najboljih jedanaest ušli su i napadač Landon Donovan te odbranbeni igrači Omar Gonzales i Todd Dunivant, prenose mediji.

U idealnoj postavi MLS lige nalaze se i golman Kasey Keller (Seattle), odbranbeni igrač Jamison Olave (Real Salt Lake), vezni igralči Dwayne De Rosario (D.C. United), Brek Shea (Dallas) i Brad Davis (Houston) te napadači Chris Wondolowski (San Jose) i Francuz Thierry Henry (New York Bulls).

Tridesetšestogodišnjem Beckhamu krajem sezone ističe petogodišnji ugovor s ekipom iz Los Angelesa koja će 20. novembra pokušati osvojiti naslov prvaka MLS-a protiv Dynama iz Houstona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.