Beckham: Idemo u Barcelonu da pobijedimo

Nada se da će imati priliku da zaigra

Beckham: Idemo u Barcelonu da pobijedimo

A. Haznadarević

Pred sutrašnji uzvratni meč četvrtine finala Lige prvaka na Camp Nou stadionu, PSG će gostovati Barceloni, te će nakon remija od 2:2 ukoliko želi proći dalje, morati savladati veliku Barcelonu, a toga je svjestan i iskusni veznjak i jedna od najvećih zvijezda tima David Beckham.

"Imamo mogućnosti i igrače koji mogu slaviti u ovom meču. Pokazali smo karater u prvom meču. Uvijek je teško igrati protiv Barcelone, s obzirom na to da imaju veliki posjed lopte", kazao je Beckham, te nastavio:

 

"Remi iz prvog meča nije perfektan rezultat, ali nije ni loš rezultat za nas. Znamo šta moramo raditi u Barceloni, moramo pogoditi i pobijediti ih. Nikada ne može biti jednostavno protiv Barce, ali idemo tamo da pobijedimo".

 

Beckham je podvukao posebni značaj Zlatana Ibrahimovića za njegovu momčad:

 

"Ljudi očekuju mnogo od Zlatana zbog svih pogodaka koje je postigao. On je zaista veliki igrač i bio je iznimno važan za svaki klub u kojem je igrao", dodao je legendarni engleski veznjak, ipak poručivši:

 

"Mi imamo i drugih velikih igrača, koji su također veoma talentovani. Zaista djelujemo kao tim".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

David Beckham je istakao i kako se nada da će zaigrati u ovom meču, te je spomenuo veličine kakve su Paul Scholes i Ryan Giggs, koji ne igraju svaki meč, ali kada igraju, igraju imaju ogroman uticaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.