Beckham oduševljen Ronaldinhovom igrom

Milan konačno pravi

Beckham oduševljen Ronaldinhovom igrom

Adnan Beganović

Nakon jučerašnje ubjedljive pobjede nad Sienom u Milanu vlada euforija. Ronaldinho je ponovo onaj stari, zaostatak za Interom uz jednu utakmicu manje sada je samo 6 bodova, a o sjajnoj predstavi Brazlca progovorio je i David Beckham.

"Ronaldinho je rođen da bude najbolji. Nitko ne bi trebao biti iznenađen načinom kako igra, jer smo odavno na takvo što naviknuti od njega", rekao je David Beckham za talijanske medije i dodao:

"Naredni derbi koji igramo s Interom je uvijek otvorena utakmica. Tamo nema favorita, iako, kako trenutačno igramo i izgledamo, logično je očekivati uspjeh. Nadam se da ću baš u toj utakmici postići premijerni pogodak po povratku u Milan."

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije