Beckham postao agent, prvi klijent velika zvijezda?
Foto: EPA

Sastali su se nekoliko puta

Beckham postao agent, prvi klijent velika zvijezda?

Proslavljeni engleski fudbaler David Beckham uplovio je u menadžerske vode.

Nakon bogate karijere Beckham se na jedno vrijeme potpuno povukao iz fudbala, no u međuvremenu je u SAD-u osnovao Inter Miami, ali i donio odluku da postane agent.

Mediji na Ostrvu pišu kako je Beckham osnovao agenciju naziva Footwork Managment Ltd u kojoj su mu prvi saradnici Davide Gardner i cijenjeni PR stručnjak Nicola Howson, a već je krenuo i u posao oko 'vrbovanja' fudbalera kojima se proriče velika karijera.

Jedan od njih svakako je Kylian Mbappe, a navodno se nekadašnji fudbaler Real Madrida i Manchestera već sastao nekoliko puta s njim u Parisu kako bi ga privolio da sarađuju.

Mbappe je jedan od najtraženijih fudbalera na svijetu, za njegove usluge se interesuju svi najveći klubovi današnjice, pa bi eventualni posao za Beckhama mogao biti itekako unosan.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Olakšavajuća okolnost za Beckhama je to što Mbappe još nema osobu koja se zvanično brine o njegovoj karijeri.

The pair met in Paris after Mbappe won the World Cup, and have had several meetings since

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi