"Fudbal se vraća kući"

Beckhamova poruka se neće svidjeti Hrvatima

Endin Čaušević

Svjetsko prvenstvo nastavlja se u utorak i srijedu utakmicama polufinala, a ljubitelji fudbala mogu pratiti okršaje Francuska-Belgija i Engleska-Hrvatska.

Malo ko je mogao očekivati da u ćemo u polufinalu gledati samo evropske ekipe, ali sigurno je da nas očekuje spektakl do samog kraja na Mundijalu u Rusiji. Hrvatska je uspjela ostvariti ogroman rezultat plasmanom u polufinale, a za finale će igrati protiv Engleske.

Englezi su konačno uspjeli da se domognu same završnice, a u ovoj zemlji već sedmicama vlada euforija. Navijači Engleske sigurni su da se fudbal vraća kući, a istog mišljenja je i legendarni David Beckham koji je oduševio navijače u ovom zemlji objavom na Instagramu.

"Vraća se, fudbal se vraća kući", poručio je popularni Becks.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti