Begagić novi predsjednik N/FSZDK

Begagić novi predsjednik N/FSZDK

Na jučer održanoj sjednici Skupštine Nogometnog/Fudbalskog saveza Zeničko-dobojskog kantona odlučeno je da će novi predsjednik biti Muhamed Begagić.

Osim novog predsjednika Begagića, koji je po automatizmu izabran u Izvršni odbor saveza ovog kantona, izabran je i novi Upravni odbor u kojem se nalaze: Hajrudin Alić, Kemal Brkić, Osman Bačinović, Vehbija Begić, Vildan Hamidičević, Izudin Ibrahimkadić, Ivica Joskić, Mirsad Ibraković, Igor Andrijević i Dario Pekić.

Prema Statutu, predsjednik N/FSZDK Muhamed Begagić biće kandidat ovog saveza na predstojećim izborima za predsjednika Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije