Beganović nakon poraza od Veleža: Previsoko, ali očekivano

Pomoćni trener FK Mladost

Beganović nakon poraza od Veleža: Previsoko, ali očekivano

M. Šljivak

Nakon velikih problema sa koronavirusom ekipa Mladosti se vratila na teren.

Ipak, nisu previše pokazali u Mostaru kod Veleža gdje su poraženi sa 5:1. Očekivano je to bilo za pomoćnog trenera Elvedina Beganovića.

"Svaki poraz je težak, ali došli smo ekipi Veleža nakon tek pet-šest treninga. Rezultat je mogao biti i veći. Bilo je i očekivano, malo je previsoko, ali nama je bitno samo da se uigramo. Nemamo puno vremena, ali pokušat ćemo se skupiti do početka Premijer lige", rekao je Beganović i dodao je:

"U prvom dijelu smo parirali, ubacili smo kasnije mlade momke, nismo previše očekivali od njih, ali mogu da trče ,da se bore i to jedino tražimo od njih. Vjerujem da ćemo u prvih nekoliko kola imati problema, jer kasnimo za drugim ekipama zbog korone. Nećemo se predavati, dat ćemo sve od sebe"

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi