Bekići opet u Slobodi?

Vraćaju se na tušanj

Bekići opet u Slobodi?

A. Čaušević

Almir i Amer Bekić će i naredne sezone igrati u Premijer ligi BiH.

Iskusnom lijevom beku nije trebalo dugo da pronađe novi klub nakon isteka ugovora sa FK Sarajevo.

Ovaj 30-godišnjak će prema svemu sudeći karijeru nastaviti u Slobodi odakle je i došao u Bordo klub 2015. godine.

Bekić će danas obaviti vjerovatno završne pregovore s predstavnicima tuzlanskog kluba nakon čega se očekuje potpis ugovora.

Na Tušnju će u sljedećoj takmičarskoj godini igrati i još jedan Bekić, riječ je o napadaču Ameru.

I napadač je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Zrinjskim, a ukoliko potpiše za Slobodu sigurno će predstavljati pojačanje za tuzlanskog premijerligaša.

Osim Bekića danas bi ugovor sa Slobodom trebao potpisati i iskuni golman Irfan Fejzić.

Ovaj 33-godišnjak je otputovao u Tuzlu gdje će tokom popodneva sjesti za pregovarački stol sa rukovodstvom premijerligaša s Tušnja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slobodi je potreban novi golman nakon odlaska Azira Muminovića i Gorana Vukliša, a ostaje da se vidi da li će to biti Fejzić koji je član Crveno-crnih bio u sezoni 2013/2014.

Ukoliko obje strane ne uspiju pronaći zajednički jezik iskusni golman će se vratiti u bazu Željezničara.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino_2000
Crni Čauševiću već neko vrijeme ne pišeš u negativnom kontekstu o Slobodi.Izgleda da ti ove vreline prijaju. Ne zaboravi da tiha voda brijegove valja, nema halabuke samo laganica i ne znam šta ćemo sa onim što nas već otpisaše, neki bi se trebali objesiti, neki za guzicu ujedati.
0 9
Div iz šehera
Hvala mu ali ja tanjeg beka nisam gledao uživo
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije