Beganović: Opet nas je koštala naša neefikasnost

Trenerske reakcije nakon duela na Bilinom polju

Beganović: Opet nas je koštala naša neefikasnost

U duelu starih rivala, Čelika i Veleža, nije bilo pobjednika (1:1), pa trener Rođenih Mirza Varešanović može biti zadovoljniji od svog kolege na klupi Čelika, Elvedina Beganovića.

"Prije svega želim čestitati Čeliku na korektnoj igri. Znali smo da će biti tvrdo i teško, te da će nam najveću opasnost predstavljati Vršajević, Damjanović i Purić. To se ispostavilo tačnim, a gol na otvaranju utakmice poremetio je tok iste. Međutim, brzo smo uspjeli izjednačiti, a imali smo i neke prilike za drugi pogodak. Na kraju bih pohvalio i suđenje i želio bih da ovako bude do kraja sezone, na svim terenima", istakao je trener Veleža Mirza Varešanović, dok je trener Čelika Elvedin Beganović nakon utakmice izjavio:

"Dosta dobro smo otvorili utakmicu, postigli smo gol na vrijeme, no nismo uspjeli zabiti drugi. Rezultatom ne mogu biti zadovoljan, dok igra i nije bila toliko loša. U posljednjih petnaest minuta imali smo nekoliko prilika za pobjedu, no opet nismo bili efikasni. Čestitam Veležu, a mi se okrećemo narednim utakmicama."

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.