Beganović propušta naredne tri utakmice

Ofanzivac Tuzla Cityja pauzira 20-ak dana

Beganović propušta naredne tri utakmice

A. Čaušević

Dženis Beganović je za Tuzla City debitovao protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja, a taj meč za ovog 23-godišnjaka neće ostati u lijepom sjećanju.

Pred sami kraj meča dobio je udarac u glavu, pa na trenutak ostao bez svijesti. Ipak, stisnuo je zube i nastavio meč, ali poslije posljednjeg zvižduka sudije Admira Šehovića pozlilo mu je.

Prevezen je u zeničku bolnicu, gdje je ostao na pretragama. Sada se osjeća dobro.

"Tri dana sam proveo u bolnici. Oporavak ide dobro. Svakim danom se sve bolje osjećam, kazao je Beganović nakon izlaska iz zeničke bolnice", rekao je Beganović te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ničega se nisam sjećao. Imam jedan podliv i nije bilo bezazleno. Sad je bolje i zbog toga sam sretan. Što se tiče treninga, ljekari su mi savjetovali da ne treniram najmanje dvadesetak dana, tako da se treninzima vraćam nakon reprezentativne pauze u septembru, kaže Beganović.

To znači da će Beganović propustiti mečeve protiv Zrinjskog, Čelika i Slobode, dok bi trebao biti spreman za gostovanje Širokom Brijegu u 8. kolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi