Beganović psovao i vrijeđao sudije

Isključen sa meča protiv Sarajeva

Beganović psovao i vrijeđao sudije

M. Šljivak

Trener zeničkog Čelika Elvedin Beganović isključen je sa večerašnje utakmice na Koševu protiv Sarajeva (5:0).

Glavni sudija utakmice Dragan Petrović je odlučio da Beganovića udalji sa klupe, a kao razlog u izvještaju delegata navedeno je psovanje i vrijeđanje sudija tokom utakmice.

Trener Zeničana je djelovao veoma iznenađeno kada mu je Mateo Musa pored linije pokazao da odlukom glavnog sudije Petrovića mora napustiti klupu, ali je na kraju ispoštvovao odluku.

Srećom po Čelik, odsustvo Beganovića se nije previše osjetilo na terenu. Sarajevo je uspjelo postići još jedan gol u drugom poluvremenu i slaviti pobjedu od 5:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Beganović će se zbog isključena vjerovatno suočiti i sa sankcijama Disciplinske komisije NSBiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi