Beganović: Zaslužili smo više od boda, u Sarajevo idemo da igramo fudbal

Kapiten Slobode poslije remija

Beganović: Zaslužili smo više od boda, u Sarajevo idemo da igramo fudbal

A. Čaušević

Sloboda je u drugom uzastopnom meču na Tušnju ostala neporažena. Nakon pobjeda nad Radnikom upisan je remi sa Širokim Brijegom.

Meč sa gostima iz Hercegovine završen je 2:2, a dobru partiju u redovima domaćih ponovo je pružio Amar Beganović koji smatra da su on i saigrači zaslužili možda i više od boda.

"Mislim da smo igrali konkretnije od Širokog Brijega iako su oni čvrsta i jaka ekipa i hoće da igraju fudbal kao i mi. Mislim da smo zaslužili više od jednog boda, šteta što to nismo ostvarili. Idemo da igramo fudbal i dalje", rekao je mladi defanzivac.

Sloboda će u narednom kolu gostovati Sarajevu.

"Sarajevo kao Sarajevo, možda i najbolja ekipa u ligi, ali idemo da igramo fudbal, ne bojimo se nikog, pa ćemo vidjeti", kazao je Beganović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Velez vam dize bod
0 1
GMOKokosh
ja kao pitar zelim i jaku Slobodu i jak Celik, Velez i sve ostale velike klubove. Drago mi je da su te ekipe malo zivnule, ali na Kosevu ostaju bodovi. Sportski pozdrav
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi