Begić, Baković i Kulina u posjeti mladom golmanu Slavije

Miloš Božović u teškom stanju

Begić, Baković i Kulina u posjeti mladom golmanu Slavije

Adnan Beganović

Duel 6. kola Premijer lige za juniore između Slavije i Zvijezde ostat će upamćen po teškoj povredi mladog golmana ekipi iz Lukavice, Miloša Božovića.

Božović se povrijedio u samom finišu utakmice nakon duela sa jednim igračem Zvijezde, a odmah je prevezen u bolnicu Kasindo, a zatim i na Koševo, gdje se još uvijek nalazi.

Mladi golman Slavije je u teškom zdravstvenom stanju, nalazi se na odjelu neurohirurgije i pod stalnim je doktorskim nadzorom.

Danaas su Miloša u bolnici na Koševu posjetili i predsjednik Fudbalskog saveza BiH, Elvedin Begić, generalni sekretar Jasmin Baković, te član Izvršnogo odbora Dragan Kulina.

Čelnici Saveza su porazgovarali s doktorima o zdravstvenom stanju mladog Božovića, a njihov gest i odlazak u posjetu nesretnom mladiću je svakako vrijedan hvale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.