Begović izbacio Kanea iz Fantasy tima, pa mu 'dohakao' na terenu

Interesantna priča sa Otoka

Begović izbacio Kanea iz Fantasy tima, pa mu 'dohakao' na terenu

Najbolji strijelac Premier lige Harry Kane povrijedio se na nedjeljnoj utakmici protiv Bournemoutha i to prilikom kontakta sa našim Asmirom Begovićem.

Zbog povrede zgloba je Kane morao izaći iz igre već u 34. minuti utakmice, a prve pretpostavke su da će s terena izbivati nekoliko sedmica.

Begović se izvinio Kaneu nakon utakmice, a internetom se ekspresno proširila i jedna zanimljiva fotografija na kojoj se vidi Fantasy tim našeg golmana za prošlo kolo Premier lige.

Asmir Begović u svom timu ima Harryja Kanea, kojeg je za ovu priliku odlučio izbaciti iz prvih 11 i staviti na klupu. Logično, Begović je isti potez napravio i sa Allijem, kojeg je također izostavio iz ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji pišuda je Begović imao skrivene namjere uoči utakmice i da je njegov potez na Fantasyju samo nagovijestio ono što će uraditi engleskom napadaču. Naravno, u pitanju je šala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije