Begović: Izdrži, uvjeren sam da ćeš dobiti ovu bitku

Dao podršku Carlu Ikemeu

Begović: Izdrži, uvjeren sam da ćeš dobiti ovu bitku

Edmir Škorić

Nigerijski golman Carl Ikeme čuo je užasne vijesti nakon što je obavio ljekarski pregled.

Ikeme je stigao u Wolverhampton na ljekarski pregled uoči početka nove sezone i ni slutio nije da će mu doktori saopštiti da boluje od leukemije, poslije odrađenih dodatnih pretraga zbog čudnog izgleda krvi.

Golman je bio potresen, a klub mu je dao bezrezervnu podršku i poslao ga odmah na terapije. 

"Svi smo šokirani, ali Carl je jak, znamo da će istrajati u borbi. On je dugo u klubu, uradit ćemo sve da pomognemo", rekao je generalni direktor Wolverhamptona Laurie Dalrymple.

Podršku je Carlu dao i bh. golman koji je ovog ljeta iz Chelseaja prešao u Bornemouth Asmir Begović.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Care, ostani jak, siguran sam da ćeš dobiti ovu bitku!", napisao je Begović na Twitteru. Ikemeu stiže podrška sa svih strana, a pred njim su mjeseci borbe, no svi vjerujemo da će na kraju izaći kao pobjednik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi