Begović nije mogao zaustaviti Van Aanholta, ali ni Palace sjajni Bournemouth

Begović nije mogao zaustaviti Van Aanholta, ali ni Palace sjajni Bournemouth

E. Škorić

U posljednjem meču sedmog kola Premier lige Bournemouth je ugostio Crystal Palace, te je na kraju slavio s 2:1.

Bournemouth Asmira Begovića je sjajan na početku sezone i već ima četiri pobjede, te zauzima sedmo mjesto sa 13 bodova, dva manje o Arsenala koji je u onoj zoni za plasman u Evropu.

Brooks je u petoj minuti doveo Trešnje u vodstvo, ali je Van Aanholt sjajnom golčinom uspio da savlada Begovića u 55. minuti. Međutim, bočni igrač Crystal Palacea je prethodno bio u nedozvoljenoj poziciji, a to je samo jedna u nizu sudijskih grešaka koje gledamo u Premier ligi ove sezone.

U samoj završnici je dosuđen penal za domaće, a Stanislas je bio precizan za slavlje Bournemoutha, koji nastavlja da oduševljava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi