Begović: Naši napadači su dobri kao Liverpoolovi

Bournemouth zabio 10 golova

Begović: Naši napadači su dobri kao Liverpoolovi

Edmir Škorić

Golman Bournemoutha Asmir Begović hvalio je napadače svog tima nakon pobjede nad Leicesterom (4:2).

Bournemouth je u pet kola stigao do tri pobjede i nalazi se u gornjem dijelu tabele, što je i malo iznenađenje jer su Trešnjice pred početak sezone po mnogima bile tim koji bi trebao da igra u opasnoj zoni.

Begović je oduševljen igrama Calluma Wilsona, Ryana Frasera Josha Kinga i smatra da napad njegove ekipe jednako dobro obavlja svoj posao kao i napad Redsa (Mane - Firmino - Salah).

"Naša tri napadača su jednako dobra kao i bilo koja tri druga napadača u Engleskoj. Mislim da su u jednako dobroj formi kao i Liverpoolovi napadači. Mi smo napadački orijentisan tim i uvijek želimo da postižemo golove", poručio je Begović.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bournemouth je postigao 10 golova na pet mečeva, Liverpool 11, a najefikasniji u ligi trenutno su City i Chelsea sa po 14 datih golova. Najbolju odbranu, a to zvuči baš čudno, ima Liverpool koji je primio svega dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi