Foto: EPA

Golman Zmajeva pred duel s Belgijom

Begović: Radimo svoj posao na najbolji mogući način

Samir Mlaćo

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u subotu na Grbavici ugostiti Belgiju, u veoma bitnoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Izabranici Mehmeda Baždarevića su danas obavili trening na Grbavici, a okupljenim predstavnicima medija se obratio i naš reprezentativni golman, Asmir Begović.

"Sasvim normalna priprema utakmice za nas. Ima tu još par treninga, radimo svoj posao na najbolji moguci nacin", istakao je Asmir Begović, pa dodao:

"Vidio sam se sa nekim igračima Belgije, malo smo se šalili, ali posljednju sedmicu se nismo čuli. Pitali su kakav je grad Sarajevo i to je to."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi