Manijaci imaju jasnu poruku za bh. reprezentativce

Transparenti na pomoćnom terenu Grbavice

Manijaci imaju jasnu poruku za bh. reprezentativce

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu na Grbavici igra protiv Belgije meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Pred izabranicima Mehmeda Baždarevića je najvažnija utakmica ovih kvalifikacija u kojoj nam odgovara samo pobjeda kako bi zadržali šanse da se plasiramo u baraž. Nakon što je suspendovano Bilino Polje utakmica naše selekcije igrat će se na Grbavici koja će sigurno biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

Na pomoćnom terenu Grbavice večeras su navijači Željezničara postavili dva transparenta. Manijaci su odlučili na ovaj način pružiti podršku našim reprezentativcima i poručiti da će sigurno pobijediti ako budu svjesni čiji teren gaze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi